Modalitati de livrare

Livrarea comenzilor de pe magazin-medicale.ro se efectueaza prin firma de curierat rapid Urgent Curier sau DPD.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Daca coletul prezinta urme de deschidere refuzati primirea acestuia. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul coletului se fac in momentul livrarii pe AWB sau printr-un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Livrarea produselor

Coletele sunt livrate si ambalate de catre SC Roval Med SRL, iar in cazul produselor sterile ambalajul original nu se desface. Produsele vor fi livrate dupa ce s-a realizat plata si confirmarea acesteia, in cazul platii cu OP.

Costuri de Livrare

Factura emisa va contine costul de livrare mentionat separat fata de valoarea totala a produselor.

Costul de livrare este fix, de 28 de lei / comanda. Daca adresa de destinatie nu este situata intr-o localitate in care Urgent Curier are punct de lucru exista posibilitatea sa se adauga ecosturi suplimentare de transport, costuri de care Roval Med SRL nu poate fi facuta raspunzatoare si care trebuiesc achitate separat de dumneavoastra. Va rugam sa consultati siteul www.urgent-curier.ro, www.dpd.com

Procesare plata:

• Plata cu OP - cost zero.
• Plata ramburs - cost zero

Costurile de livrare nu se aplica in cazul in care clientul alege ridicarea produselor de la sediul SC Roval Med SRL.

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, in acest caz SC Roval Med SRL fiind grevata de orice responsabilitate.